T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TOKAT / TURHAL - Yeşilırmak Anadolu Lisesi

YARDIM KAMPANYASI

Okulumuz öğrencileri, ihtiyaç sahipleri için giysi yardımı kampanyası gerçekleştirdi.

Okulumuz 11/B sınıfı öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahipleri için giysi yardımı kampanyası başlattı. Öğrenciler ve öğretmenlerinin desteği ile toplanan oyuncak, mont, kazak ve çocuk giysileri bulunan 34 koli, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Turhal Belediyesine teslim edildi.

Kampanyaya katılan öğrencilerden Sati Yedirir, gazetecilere yaptığı açıklamada, çevrelerine baktıklarında pek çok insanın kışlık kıyafetinin olmadığının görüldüğünü söyledi.

Bunun üzerine yardım kampanyası düzenleme kararı aldıklarını belirten Yedirir, "Kampanyamızı okulumuzda duyurduk. Arkadaşlarımız ve öğretmenlerimiz de duyarsız kalmadı. Sonuçta istediğimiz gibi oldu. 34 koli elbise topladık. İnşallah verilenlerin işine yarar." dedi.

Öğrencilerden Tuğçe Yıldırım ise ihtiyaç sahibi insanlar için çoraptan şapkaya, kazaktan monta kadar pek çok kıyafet topladıklarını belirtti.

Öğrencilerden Doğukan Özeken de gönüllü arkadaşları ile projeyi yürüttüklerini dile getirerek, "Öğrenciler ve öğretmenlerimiz katkıda bulundu. Komşularımızdan, dostlarımızdan da yardım geldi. Böyle bir projede yer aldığımız için çok mutluyuz." diye konuştu.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.12.2016 - Güncelleme: 21.12.2016 09:36 - Görüntülenme: 1363
  Beğen | 0  kişi beğendi