TOKAT / TURHAL - Yeşilırmak Anadolu Lisesi

Haz

“Bugün bir fidan yarın öğrencilerimize bir nefes “ olacak çam ağaçlarını okulumuz bahçesine personellerimizle diktik.

Haz

2022-2023 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlayan 9.sınıflar 1'incisi Sinem YORGUN, 10. sınıflar 1'incisi Haluk DEMİRCİ  ve 11. sınıflar 1'incisi Taha Yasin YARAR öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Okul birincimiz olan Ceren OĞLAKCI kızımızı ayrıca tebrik ediyor, YKS'de tüm 12. sınıf öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

May

Milli aracımız Togg öğrencilerimizle buluştu. Öğrenciler Togg aracını büyük bir ilgi ve heyacanla karşıladılar. Böylesine bir aracın fikir ve üretim aşamasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz ve Turhal Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak milli mücadeleyi başlatmasının 104. yıl dönümü ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Mehmet Uzun Kapalı Spor Salonunda öğrenciler tarafından şiir okumaları, teakwando gösterileri, halk oyunları gösterileri sunularak son buldu.

May

Genç Memur- Sen tarafından düzenlenen  Bir Bilenle Bilge Nesil yarışmasının sonuçları açıklandı.

Yazdığı kompozisyonla 11-B sınıfı öğrencilerimizden Yaprak İLK 1. olmuş ve ödülünü Turhal Belediye Başkanı İlker BEKLER' den almıştır.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve Yaprak İLK'i tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Projeye desteklerinden dolayı danışman öğretmenlerimiz Betül ÜNLÜ, Hilal KARAASLAN, İsmail ARSLAN, Meryem ULUDAĞ ARSLAN ve Zeynep BULUT'a teşekkür ediyoruz.

Nis

İlçemiz Sağlık Meslek Lisesi öğretmenlerinden Mehmet ÇELİK, okulumuzda ilk yardım semineri verdi. Çok verimli geçtiğini düşündüğümüz seminer için kendisine teşekkür ediyoruz.

Nis